Холивудският актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер разкритикува

...
Холивудският актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер разкритикува
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер: По дяволите вашата свобода, всички, които не искат да носят маски и да се ваксинират, са дебили

Холивудският артист и някогашен губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер разкритикува тези, които настояват, че носенето на маски и условието за ваксина против COVID-19 нарушава техните права и свободи, оповестява The Hill, съобщи "Фокус ".

Във видеоклип, оповестен в YouTube, Шварценегер назова хората, които не желаят да носят маски, „ дебили “, призовавайки ги да мислят за другите.

„ По дяволите вашата независимост. Защото със свободата идват отговорности и отговорности. Не можете просто да кажете: „ Имам право да върша X, Y и Z. “ Когато влияеш на други хора, тогава нещата стават съществени “, споделя Шварценегер.

Бившият културист съпоставя нежеланието да се носят маски с нарушение на разпоредбите за придвижване. Така че съгласно него да не носиш персонални защитни средства е като да караш на червен светофар. „ Ще убиете някого и това ще бъде ваша виновност “, предизвести той. Според Шварценегер коронавирусът е същият: без да носи маска, човек може да болести другите.

Бившият губернатор на Калифорния прикани американците да „ работят дружно “ в битката против Covid-19, защото това е „ единственият метод да победим вируса “. Шварценегер прикани хората да се имунизират и да си сложат маски, вместо да се карат между тях.

„ Да, не е нужно да носите маски. Но знаете ли, вие сте дебили, в случай че не носите маски, тъй като би трябвало да защитавате хората към вас “, цитира думите на Шварценегер The Hill.

Както напомня изданието, артистът е прочут покровител на ограниченията за обществено разграничаване и е изтъкнат деятел в битката с съперниците на имунизацията. През януари той показа видео по какъв начин се имунизира против COVID-19.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР