Холивудските филми овластяват приказната версия за секс твърде рано –

...
Холивудските филми овластяват приказната версия за секс твърде рано –
Коментари Харесай

Какво се случва с жената, която бърза да прави секс с нов мъж

Холивудските филми овластяват приказната версия за секс прекомерно рано – дамата среща мъж, вършат секс на първа среща, след това нещо се случва, което ги разделя, и към края на лентата мъжът се връща още веднъж при своето момиче.
В тези прекомерно захаросани филми сексът за една нощ се трансформира в същинска връзка. А ние, феновете, одобряваме фантазията, че прибързаният секс не скапва връзките, когато действителният живот непрекъснато ни потвърждава тъкмо противоположното.
Да, допустимо е да вършиме секс с мъж прекомерно рано и това да се трансформира в трайна връзка. Но това е тотално изключение. Да правиш секс прекомерно рано и да се надяваш, че ще докара до сериозен ангажимент, е замяна на краткосрочни стремежи с дълготрайни стремежи.
Когато човек работи съгласно биологичния си ентусиазъм и го възприемем като обич, ще се появят усеща на подозрение и комплициране. Може да се запитате: " Правилно ли постъпих? " или „ Накъде вървят нещата с този човек? “

Защо хората вършат секс прекомерно рано?
Ако сте попаднали в лепкавия капан да спите с някого прекомерно рано, даже да знаете, че това не е във ваш интерес, може да е било заради една от следните аргументи:
1. Отдали сте на момента.
2. Сбъркали сте половата химия за освен това.
3. Жадували сте за фамилиарност.
4. Търсили сте удостоверение за това, че към момента ставате след разлъка или изсъхнал интервал.
5. Опитвали сте се да употребявате секса като коз.
6. Чувствали сте се притиснати и сте желали да угодите на мъжа.
7. Вярвали сте, че може да имате връзка без никакви ограничавания, само че по-късно сте осъзнали, че в действителност желаете отдадена връзка.
8. Мислили сте, че сте изключение от правилото.

Какво може да извършите, с цел да запазите интереса на мъжа, вместо да вършиме секс?
Не позволявайте на мъж, който просто желае да прави секс с вас, да ви притиска да спите с него без вие да сте подготвени за това. Тази причина не го прави неприятен човек - той просто е мъж и доста дами са му разрешили да стане на неговото. Не бъдете като тях.

Не бъдете жена, която прави секс с мъж, мислейки, че физическата непосредственост ще задържи интереса му. Повечето мъже търсят секс за неотложно физическо задоволство. Вие задайте темпото, като вършиме секс единствено когато се чувствате удобно и сте подготвени. Определянето на темпото не е обвързвано с игра на игри. Става дума за това да знаете какво желаете (т.е. същинска връзка), по-късно да се държите и действате по способи, които подхождат на това, което желаете. Ако има мъж, от който се интересувате, дано той ви поухажва най-малко малко.

Отделете време да се опознаете.
Открийте какви са неговите полезности, какви връзки има със фамилията и приятелите си, по какъв начин гледа на работата, живота и света, за какво предходните му връзки са завършили...

Оставете го да научи кои сте и вие, с какво се занимавате, какво обичате и какво е най-важно за вас.
Ако мъжът почне да губи интерес, тъй като все не вършиме секс, когато той го желае, той несъмнено не е верният за вас. Класният мъж, който в действителност ви харесва, ще почете вашите стремежи и ще се движи с вашето движение.

Колко време би трябвало да чакате, с цел да вършиме секс?
Еднозначен отговор не съществува. Въпреки това има признаци, които сочат идеалното време за секс с евентуален сътрудник.
1. Свързвате се на доста равнища.
2. Чувствате се добре със себе си, когато сте към него.
3. Харесвате кой е той.
4. Уважавате го.
5. Той се отнася към вас с почитание.
6. Той прави това, което споделя, че ще направи.
7. Той не прави секс с никой различен.
8. И двамата желаете едно и също от връзката.
9. Той е от вида мъже, с които може да видите да сте в същинска връзка.
10. Сексът се усеща като идната естествено стъпка на вашите връзки.
11. Ако вършиме секс, няма да съжалявате.

Твърде ранният секс скапва ли връзките?
Не е наложително, само че в последна сметка, прекомерно ранният секс рядко трансформира срещите сред чаршафите във връзка. Изпращайте верните сигнали на мъжете, с които излизате, като забавяте нещата, до момента в който научите, че сте в действителност съвместими. Когато времето е уместно, сексът, който вършиме, ще бъде логичен и по-пълноценен на разнообразни равнища.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР