Холивудската звезда Салма Хайек заяви, че мъжете актьори трябва да

...
Холивудската звезда Салма Хайек заяви, че мъжете актьори трябва да
Коментари Харесай

Салма Хайек: Актьорите искат толкова големи хонорари, че нищо не остава за актрисите


Холивудската звезда Салма Хайек съобщи, че мъжете артисти би трябвало да стартират да желаят по-малко пари, в случай че желаят да бъдат съществени в желанието си за тъждество сред мъже и дами.

Родената в Мексико актриса е водеща в придвижванията #MeToo и „ Времето изтече ” и съобщи, че мъжете артисти би трябвало да създадат жертви.

„ Не единствено продуцентите ” би трябвало да трансформират огромната разлика в заплащането, само че „ и актьорите също ”, съобщи Хайек по време на диалозите "Жени в кадър" на фестивала в Кан.

„ Актьорите желаят толкоз огромни възнаграждения, че нищо не остава за актрисите. Ако бюджетът на кино лентата е 10 милиона и мъжът артист би трябвало да разбере, че в случай че желае 9.5 милиона, с цел да взе участие, ще е мъчно да има тъждество ”, сподели актрисата. „ Защото другояче биха умъртвили кино лентата ”, добавя тя.

„ Ще бъда ненавиждана за това, че го споделих. Надявам се да мога си намеря друга работа ”, пошегува се Хайек.

Актрисата е най-добре позната с кино лентата „ Десперадо ” и с кино лентата „ Беатрис на вечеря ”. Тя упрекна Харви Уейнстейн, че я е заплашвал да „ й счупи капачките ” поради това, че е отказала да одобри негови препоръки по време на снимането на кино лентата „ Фрида ”. Актрисата и продуцент споделя, че е продала доста планове, ръководени от дами. „ Нещо, което се пробвах да направя в продължение на 10 години ” откогато абсурдът с Уейнстейн заля Холивуд, в действителност се случи. Жените към този момент „ не са единствено в писателската стая, те към този момент управляват планове ”, в телевизионни сериали, твърди тя.

Но Хайек декларира, че „ разликата в заплащането ще отнеме време… тъй като към момента се намират хора, които да желаят да ти платят по-ниската заплата, която са ти плащали преди ”. Затова и дамите са нетърпеливи.

„ Скоро ще станат и по ядосани. Трябва да се обединим скоро ”, споделя Хайек. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР