Холивудската звезда Мария Бакалова разкри на празника на влюбените повече

...
Холивудската звезда Мария Бакалова разкри на празника на влюбените повече
Коментари Харесай

Холивудска любов по български: Това ли е новата звездна двойка?

Холивудската звезда Мария Бакалова разкри на празника на влюбените повече за своя персонален живот и това провокира огромен отзив освен измежду нейните почитатели, а и при тези на чаровника с положително сърце от " Игри на волята " Валери.

Причина за повдигането на въпроса, това ли е новата звездна двойка на България, станаха две фотоси. Едната, качена от Валери в профила му в Instagram, на която е заедно със звездата от " Борат 2 ", другата - фотография на Бакалова с букет с рози в ръце, качен в нейния профил в платформата.
               

Валери, който стана любим на редица девойки след присъединяване си във формата " Игри на волята ", е наследник на олимпийската шампионка по пукотевица през 2000 и 2004 година Мария Гроздева. Той също по този начин е почитател на сноуборда, а почитатели виждат връзката сред имената на новата му обичана и личната му майка.
               

Бакалова е може би една от най-популярните българки в международен мащаб, което се случи точно след присъединяване ѝ във кино лентата на Саша Барън Коен - " Борат 2 ". Наскоро обаче стана ясно, че номинираната за " Оскар " българка ще участва в научнофантастичния филм " О, небосвод ". Тя взе участие и в „ Жените в действителност плачат “ на Весела Казакова, който беше показан на кинофестивала в Кан в секцията " Особен взор ". Определено кариерата ѝ е в напредък сега, само че очевидно българката не изоставя и персоналния си живот.

Интерсуващи се от двете половинки не липсват, тъй че сигурно ще следим с интерес развиването на взаимоотношенията им.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР