Холивудската звезда и носителка на “Оскар” Ан Хатауей, която е

...
Холивудската звезда и носителка на “Оскар” Ан Хатауей, която е
Коментари Харесай

Актрисата Ан Хатауей е имала “неприятни случки” с мъже в Холивуд

Холивудската звезда и носителка на “Оскар” Ан Хатауей, която е измежду поддръжничките на акцията против половия тормоз над дамите “Времето изтече”, също е имала “неприятни преживявания” с мъже в Холивуд, заяви Контактмюзик.

35-годишната Хатауей разкрива личния си опит, тъй като счита, че шерването е ключът към разрешаването на казуса, белязал холивудските среди.

“Зад гърба си имам 20-годишна кариера и също съм претърпяла някои доста неприятни случки с мъже на снимачната площадка – някои в предишното, други по-скоро. И въпреки да не съм била жертва на брутални похищения като други дами, въпреки всичко съм имала своите отрицателни прекарвания, някои от които от полово естество. Но съм имала и доста хубави моменти”, споделя Ан Хатауей в изявление за сп. “Глемър”.

“Знам, че светът може да бъде доста по-лош за другите, в сравнение с е бил за мен. Като човек, който също е бил засегнат, считам, че ще оказа помощ, споделяйки личния си опит. Вярвам, че по този начин ще предпазя другите от неприятното, което съм претърпяла. Същевременно, разкривайки позитивния си опит, желая да покажа, че той би трябвало да бъде норма. Ако се стремим към смяна, неудобството е неизбежно. Все отново имам вяра, че хората се учат, като споделят историите си”, споделя Ан Хатауей.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР