Холивудската звезда Джони Деп се завръща в най-емблематичната си роля.

...
Холивудската звезда Джони Деп се завръща в най-емблематичната си роля.
Коментари Харесай

Джони Деп се завръща като Джак Спароу

Холивудската звезда Джони Деп се завръща в най-емблематичната си роля. 59-годишният артист ще се снима в шестия филм от поредицата " Карибски пирати " - пет години след предходното премеждие на капитан Джак Спароу, написа в. " Сън ". Според обявата името на Деп попада в листата на актьорите и техническия личен състав, извикани за присъединяване в фотосите на кино лентата.

Изданието написа още, че пробните фотоси за продукцията, чието работно заглавие е " Ден в морето " (A Day At The Sea), ще стартират през февруари във Англия. Отбелязва се също, че планът е на ранен стадий и към момента не се знае кой ще режисира новото премеждие. Известно е обаче, че изпълнителен продуцент ще бъде Брус Хендрикс, който взе участие в основаването на първите три кино лентата.

Петте кино лентата от поредицата " Карибски пирати ", първият от които излезе на екран през 2003 година, са донесли над 4,1 милиарда $ в интернационалния бокс-офис, а самият Джони Деп е спечелил над 240 милиона $ от тях. Бъдещето на Деп във франчайза беше сложено под въпрос, откакто някогашната брачна половинка на артиста Амбър Хърд го упрекна в домашно принуждение. През юни тази година съд във Вирджиния постанови, че изказванията на Хърд са клюка.

Българските почитатели на Джони Деп следващата година ще могат да го видят с изключение на в новата лента и онлайн в София. След като през 2010 година се разнесе мълвата за посещаване на артиста Spirit of Burgas, където в същия ден пееха " Продиджи " и проваления от ковид негов концерт през 2020 година, падналата и оправдана от съда кинозвезда въпреки всичко ще дойде у нас.

Това ще се случи на 12 юни 2023 година - три дни след 60-ият рожден ден на " карибския корсар ", когато на сцената на " Арена София " ( " Арена Армеец " ) ще излезе групата Hollywood Vampires. Създадената през 2015 година група включва още рокветерана Алис Купър и китариста на " Аеросмит " Джо Пери. Към турнето, част от което е шоуто в София, ще се причисли и китаристът на Алис Купър, Томи Хенриксен. Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с присъединяване на гост-музиканти от ранга на Пол Маккартни, Слаш и Брайън Джонсън (AC/DC).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР