Холивудската звезда Анджелина Джоли реагира на новото съдебно производство и

...
Холивудската звезда Анджелина Джоли реагира на новото съдебно производство и
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Обвиненията на Брад Пит са лъжа

Холивудската звезда Анджелина Джоли реагира на новото правосъдно произвеждане и на обвиняванията на Брад Пит, че има " неприятни планове ".

Преди няколко дни юристите на Брад Пит разкриха желанието му да съди Анджелина Джоли за замъка Миравал - винарско имение, което принадлежи на двойката от 2008 година

58-годишният артист упреква някогашната си брачна половинка, че без негово единодушие е продала акциите му на компанията Tenute Del Mondo, благосъстоятелност на производителя на водка Юрий Шефлер. В правосъдните документи той твърди, че майката на децата му съзнателно се е пробвала да му " навреди, като продаде акциите му във винарската компания ".

Анджелина Джоли отговори на тези обвинявания посредством представител.

" След събитията, които накараха госпожа Джоли да подаде молба за бракоразвод, и годините, през които тя се грижеше за децата им, госпожа Джоли и децата не можаха да се върнат в парцела и тя взе сложното решение да продаде дяловете си в бизнеса ", сподели той пред списание " People ".

" След като направи многочислени оферти на някогашния си брачен партньор и откакто знаеше, че бизнесът ще бъде завещан от децата им, тя откри бизнес сътрудник с опит в алкохолната промишленост ", добави той.

Говорителят дефинира обвиняванията на Брад Пит като " неистини " и акцентира, че е " тъпо, че откакто тя напусна бизнеса вярно и законно, господин Пит я забърка в голям брой правосъдни каузи ". Правната борба надалеч не е завършила.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР