Холивудската суперзвезда Никълъс Кейдж предизвика вълнение, когато направи импровизирана спирка

...
Холивудската суперзвезда Никълъс Кейдж предизвика вълнение, когато направи импровизирана спирка
Коментари Харесай

Объркващата поръчка на Никълъс Кейдж в магазин за риба и чипс разкри, тъй като той е „очевидно голям фен на киселите краставички“

Холивудската суперзвезда Никълъс Кейдж провокира неспокойствие, когато направи спонтанна спирка в локално заведение за чипи в Съмърсет – и неговата странна поръчка несъмнено повдигна някои вежди.

Звездата от Националното богатство има селска вила в дребното селце Балтънсбъроу, Съмърсет от 2006 година и някои късметлии локални поданици споделят, че са го забелязали в региона. Въпреки че е ангажиран холивудски артист, Кейдж се пробва да се върне в дребния си „ дом “, доколкото може.

„ Имам скромна дребна вила в Съмърсет, в която мечтаех да се върна “, той споделено с Absolute Radio по време на пандемията от Covid. „ С всичко, с което се борихме, беше толкоз мъчно. Очаквам с неспокойствие да се върна към вашата страна на света. Толкова благи хора в Съмърсет “, добави той.

Едно от нещата, които Кейдж явно харесва в Обединеното кралство, е английската кухня - признавайки, че е огромен обожател на корнуолските сладкиши, за които преди този момент сподели, че са „ толкоз вкусни и са идеалното не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР