Холивудската чаровница Меган Фокс все още не е преодоляла развода

...
Холивудската чаровница Меган Фокс все още не е преодоляла развода
Коментари Харесай

Утешават Меган Фокс у нас след развода - slava.bg

Холивудската чародейка Меган Фокс към момента не е преодоляла развода със своя сътрудник Брайън Остин Грийн и прави сеанси с нравствен лидер най-малко един път в седмицата.

От известно време хубавицата е на родна земя за фотосите на хорър кино лентата Till Death, които текат сега в студията на „ Ню Бояна филм “.

Преди няколко дни Меган Фокс си пусна лайв видео в персоналния профил в Инстаграм, в което си приказва с духовния лидер на холивудските звезди Митра Джалили.

Гуруто и актрисата организираха половинчасов онлайн диалог, в който се включиха с мнения и емотикони над 7000 души. Настанена в хотелската си стая в София след фотоси, Меган почтително изслушваше препоръките на Митра за живота и понякога й задаваше насочващи въпроси. От диалога им излиза наяве, че актрисата към момента не е преодоляла изцяло развода си с Грийн, с който бяха дружно 10 години. Но пък е добре, че е вложила страстите си в нова обич, която да й помогне да продължи напред.

Припомняме, че звездата от „ Трансформърс “ ще прекара на родна земя 4 седмици, като се чака, че по някое време у нас може да кацне и новото й гадже - рапърът Machine Gun Kelly. Като дойде у нас, Фокс си разгласява фотография с обичания.

Поради тежкия снимачен развой, обаче, Меган няма доста време за обществените мрежи. „ Не може да си онлайн в обществените платформи непрестанно, да проверяваш непрестанно своите мнения и лайкове. Трябва да се довериш на това, което правиш, и да продължиш напред “, показа в свое изявление неотдавна хубавицата, евентуално предизвикана от сеансите със своето гуру.

Фокс и Грийн имат три деца. Те възпитават дружно момченцата Ноа, Боди и Джърни, които са надлежно на 7, 6 и 4 години. Интересен факт е, че актьорите постоянно обличат синовете си с рокли.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР