Холивудската актриса Анджелина Джоли посети гарата в украинския град Лвов,

...
Холивудската актриса Анджелина Джоли посети гарата в украинския град Лвов,
Коментари Харесай

„Добре съм“. Сирени прекъснаха посещението на Анджелина Джоли в Лвов

Холивудската актриса Анджелина Джоли посети гарата в украинския град Лвов, с цел да се срещне с хора, разселени от войната с Русия. Малко преди да напусне прозвучаха сирени за въздушно нахлуване. От фрагменти в обществените мрежи се вижда по какъв начин Джоли и съпътстващите я лица бързат по улицата на фона звука от сирените. Чува се и по какъв начин на въпрос „ по какъв начин сте “, Джоли споделя: „ добре съм “.

По време на визитата в гарата Джоли се срещна с доброволци, работещи бежанците, които й обясниха, че всеки от дежурните психолози беседва с към 15 души дневно. Много от децата, които се намират на гарата са деца на възраст от две до 10 години.
 Джоли се срещна с деца на гарата в Лвов
„ Те несъмнено са в потрес... Знам по какъв начин контузията визира децата. Знам, че би трябвало да има някой, който дапоказва какъв брой са значими, какъв брой са значими гласовете им, знам какъв брой изцеляващо е това за тях “, сподели тя Джоли.

Джоли дойде в Лвов в събота. За визитата й се разбра от фрагменти, публикувани в обществените мрежи, на които се вижда, че тя влиза в локално заведение.
 Джоли театралничи със притежател на заведение в Лвов
46-годишната Джоли е специфичен делегат на Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците, съгласно която над 12,7 милиона души са напуснали домовете си през последните два месеца, което съставлява към 30% от предвоенното население на Украйна.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР