Холивудската актриса Анджелина Джоли (46) присъства вчера в Белия дом,

...
Холивудската актриса Анджелина Джоли (46) присъства вчера в Белия дом,
Коментари Харесай

Стил без грешка: ефирната рокля на Анджелина Джоли, която подкоси краката и на мъже, и на жени (Снимки)

Холивудската актриса Анджелина Джоли (46) участва през вчерашния ден в Белия дом, с цел да означи изменението на Закона за насилието над дами. Една от най-известните дами в света от известно време се занимава с този въпрос, а в този момент тя съобщи, че от дълго време се надява на това усъвършенстване, което се случи.

 Джоли в Белия дом

„ Това е персонално за всеки. За всеки, който има семейство, деца, който се грижи за личната си сигурност и здравето на своята общественост. „ Мисля, че тази страна не признава мащаба на проблемите с домашното принуждение и насилието над деца.

 Анджелина женствена

Актрисата се появи на тържеството с безукорен стайлинг, както нормално, а тоалетът, който избра за този мотив, е един от най-хубавите до момента.

Анджелина избра да облече това, което е особено за нейния фешън жанр – елементарност, монохромни и неутрални земни тонове.

 Анджелина женствена рокля

Тя се появи в рокля с необятни ръкави, които падат по тялото, а роклята доста тънко акцентира фигурата й.

Талията беше подчертана благодарение на колана, а роклята е с подписа на фешън къща „ Валентино “.

 Анджелина рокля Валентино

Дължината на роклята е под коленете и излъчва изисканост, което е съществена линия на всички фешън комбинации, които Анджелина носи в последно време. Тя приключи стайлинга си с бежови обувки от лак.

 Анджелина Джоли визия

Този типичен тоалет изисква ефектни бижута, по тази причина Джоли реши да постави перлени обеци и доста гальовен грим в светлокафяви тонове, до момента в който косата й беше разпусната и леко накъдрена в краищата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР