Холивуд стартира проект за една от най-скандално известните българки в

...
Холивуд стартира проект за една от най-скандално известните българки в
Коментари Харесай

Холивуд ще прави филм за криптокралицата Ружа Игнатова с участието на Кейт Уинслет

Холивуд започва план за една от най-скандално известните българки в новата престъпна история - Ружа Игнатова. Екранизацията на историята ще бъде с присъединяване на носителката на „ Оскар “ Кейт Уинслет, написа светското издание Deadline.

Игнатова придобива известност, откакто излиза наяве, че е създател на една от най-големите финансови измами, натрупвайки $4 милиарда облага от пирамида с криптовалута.

Работното заглавие на кино лентата е „ Fake! “, както е и заглавието на книгата на Джен МакАдам, която ще се въплъти и в ролята на изпълнителен продуцент. Именно тя е и една от излъганите от схемата на Игнатова, инвестирайки $300 000.

Все още не е ясно дали Кейт Уинслет ще изиграе гениалната измамница, само че не е изключено това да стане факт, тъй като е очевидно, че двете имат доста общи черти на лицето, изключвайки килограмите и цвета на косата.

Любопитната страна на историята включва още, че Ружа Игнатова изчезва безследно през 2017 година, като слуховете са, че е намерила метод, с цел да се укрие от закона.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР