Холгер Руне определено има проблем с това да контролира своите

...
Холгер Руне определено има проблем с това да контролира своите
Коментари Харесай

Треньорът на Музети: Руне е класическият господин Кретен, той е арогантен и злобен

Холгер Руне несъмнено има проблем с това да управлява своите страсти на тенис корта и постоянно се е случвало гневните му реакции да засягат съдиите на стола и даже неговите сътрудници. Макар да е неотдавна в ATP Тура, то младокът небрежно заформи омраза с Каспър Рууд и Стан Вавринка, като швейцарецът предизвести международния номер шест, че след време ще съжалява за имиджа, който сега си основава.

Изглежда обаче, че скандинавецът не се интересува изключително от публичното мнение и на шампионата в Куинс се забърка в нов скандал на корта. Този път от другата страна на мрежата беше различен от най-ярките представители на идващото потомство, а точно Лоренцо Музети и наподобява, че първенецът от Мастърса в Париж съумя да си сътвори още един тенис зложелател.

Напрежението на корта тогава се ускори от това, че Музети заби смач в тялото на Руне, след който последва неотложно опрощение от страна на италианеца, единствено че това очевидно не го оневини в очите на втория подложен. В последна сметка срещата беше извоювана от по-високоранкирания състезател, който след това съобщи, че въпросната обстановка е запалила огъня вътре в него и е благополучен, тъй като той е на полуфиналите, до момента в който неговият противник се прибира вкъщи.

Тези думи очевидно бързо са достигнали до лагера на международния номер 15 и неговият треньор Симоне Тартарини не се поколеба да се причисли към дългия лист от имена, които са отправяли обществени рецензии към Руне:

" Руне е класическият " господин Кретен ". Губеше с 1:4 в първия сет и преднамерено взе медицински таймаут, с цел да накара Лоренцо да изгуби своята централизация. Разбира се, то Музети също има виновност и би трябвало да се научи по какъв начин да се оправя в сходни моменти, само че това не трансформира мнението ми за датчанина. Той е извънредно нахален и озлобен. Видяхте по какъв начин се държа с Лоренцо през целия мач, откакто беше улучен безусловно несъзнателно и незабавно получи опрощение. Разочарован съм, тъй като двамата с Лоренцо се познават от деца и дружно направиха прехода от юношеския към мъжкия тенис, само че в този момент в действителност разбираме какво в действителност съставлява това момче като човек и състезател " - приключва гневната дрънканица на експерта.

Източник: Sportskeeda
   View this post on Instagram

   View this post on Instagram

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР