Холандският футболист на Ливърпул Джорджинио Вайналдум каза, че всички в

...
Холандският футболист на Ливърпул Джорджинио Вайналдум каза, че всички в
Коментари Харесай

Вайналдум: Оставаме спокойни, не сме шампиони още

Холандският футболист на Ливърпул Джорджинио Вайналдум сподели, че всички в клуба пренебрегват приказките, че този сезон в последна сметка „ червените” ще побеждават с трофея от Висшата лига. Ливърпул резервира съвършения си връх от старта на сезона, откакто взе успеха в последната минута против Лестър в последния кръг (2:1) и влезе в паузата за национални тимове като водач с осем точки преднина пред настоящия отличник Манчестър Сити, който изненадващо загуби вкъщи от Уулвърхемптън с 0:2 .

Тимът, воден от Юрген Клоп, пък е в серия от 17 следващи победи, а също по този начин завоюва 32 от последните си 37 дуела. Виждайки по какъв начин се пропилява седем точков актив, Вайналдум знае, че всичко може да се случи в останалите 30 мача от лигата. „ Не желаем да си мислим, че към този момент сме първенци. Това е доста неверно нещо, което можеш да направиш сега”, разяснява №5 в състава на Ливърпул пред Sky Sports преди мача на Холандия против Северна Ирландия в Ротердам в четвъртък.

Предстоящият мач на Ливърпул е против Манчестър Юнайтед в най-голямото футболно съревнование на Острова. Срещата е на 20-и октомври на „ Олд Трафорд” от 18,30 часа и ще можете да я наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

„ Сигурен съм, че мениджърът ще ни накара да стоим крепко стъпили на краката си. Нужно е да гледаме нашата си игра и да опитаме да се влагаме на 100% във всеки един идващ мач”, добави той.

„ Трябва да вършим нещата по този начин, както го вършим до момента и да не се вглеждаме в другите тимове. Не можем да влияем на техните резултати и да направляваме играта им. Искаме да сме сигурни, че ще сме подготвени за идните мачове и ще създадем нужното, с цел да реализираме положителни резултати, тъй като знаем, че обстановката може да се промени бързо. В края на сезона ще забележим къде се намираме в класирането”, подчертава Джини Вайналдум.

Още за Ливърпул:

Реал завишава парите за Салах, Рамос може да е проблем

Ван Дайк: Сити не ни интересува, гледаме единствено себе си

Гюндоган: Чакаме Ливърпул да се подхлъзне
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР