Хлябът, солта, млякото, зехтина, брашното, яйцата, лекарствата и други вече

...
Хлябът, солта, млякото, зехтина, брашното, яйцата, лекарствата и други вече
Коментари Харесай

Северна Македония замрази цените на основните продукти

Хлябът, солта, млякото, зехтина, брашното, яйцата, медикаментите и други към този момент са със замразени цени в Северна Македония по решение на кабинета, съобщи електронното издание МКД.

Решението, признато на вчерашното съвещание на служебното правителствои оповестено на уеб страницата му, цели да се предотвратят пазарни злоупотреби и да се защитят потребителите поради пандемията на ковид.

Министерството на стопанската система би трябвало да даде предложение за цялостно освобождение от мита за производителите на пшенично брашно, захар, сапуни, почистващи препарати, дрехи, облекла и аксесоари, пелени, кърпички, маски, избелители и други.

Готви се и лист с хранителни артикули, които може да се наложи да бъдат внасяни с държавна интервенция. Институциите би трябвало да дават и лист с количествата на съществени артикули.

Коронавирусът е най-голямата тематика за България и света, само че в случай че желаете да следите елементарно какво друго си коства да знаете, четете новата графа " Новини без ковид ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (580)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР