Хийт Леджър е от онези непрежалими известни личности, които никога

...
Хийт Леджър е от онези непрежалими известни личности, които никога
Коментари Харесай

Неследницата на една легенда: Какво се случва днес с дъщерята на Хийт Леджър?

Хийт Леджър е от тези непрежалими известни персони, които в никакъв случай няма да забравим. Актьорът, роден на 4 април, 1979 година, си отиде прекомерно рано, на 28, и сигурно имаше още доста да покаже на света и да изживее. След себе си той остави велики кино функции, само че и нещо доста по-важно - прелестната му дъщеричка Матилда Роуз, която има от някогашната си другарка и сътрудник актриса Мишел Уилямс.

Хийт си отиде от този свят, когато Матилда беше единствено на две години.  За артиста, който трагично умря след остра интоксикация с опиати,  да стане татко беше повратна точка в живота му. 
 Нежните моменти на Мишел Уилямс и Хийт Леджър под прожекторите  Нежните моменти на Мишел Уилямс и Хийт Леджър под прожекторите  Нежните моменти на Мишел Уилямс и Хийт Леджър под прожекторите  Нежните моменти на Мишел Уилямс и Хийт Леджър под прожекторите
Звездата от „ Черният рицар “ призна през 2006 година, че фамилията е всичко за него и e най-важното нещо, което прави.

„ Матилда е възхитителна и извънредно наблюдателна и мъдра. Мишел и аз я обичаме толкоз доста. Да стана татко надминава всичките ми упования. Това е най-забележителното прекарване, което в миналото съм имал – прелестно е “, споделя Хийт пред Intouch през декември 2005 година, когато дъщеричката му е само на шест седмици. 

Мишел и Хийт се влюбиха на снимачната площадка на драмата  " Планината Броукбек "  от 2005 година,  но се разделиха през септември 2007 година - четири месеца преди гибелта му.

Като се има поради, че са се срещнали на снимачната площадка на този филм, напълно подходящо е сътрудника на Хийт и непосредствен негов другар Джейк Джиленхал да бъде кръстник на Матилда. Нейната кръстница пък е Бюзи Филипс - скъпа другарка на Мишел и нейна колежка от кино лентата „  Доусън Крийк “.

Когато Матилда беше бебе, тричленното семейство постоянно беше засичано в техния квартал в Бруклин. За 18-годишната днес Матилда обаче не се знае доста, като се изключи че е същинско копие на нейните родители суперзвезди.

Откакто Хийт умря, Мишел съумя да предпази Матилда съвсем изцяло от публичното внимание.  Актрисата си взе почивка от светлината на прожекторите и се реалокира с щерка си от Ню Йорк след гибелта на Хийт.

Майка и щерка отидоха да живеят във плантация в щата Ню Йорк, където намериха  „ здрава домашна среда “, надалеч от любопитните очи на почитателите и медиите. 

„ Ние се преместихме – напуснахме Бруклин и живяхме в провинцията шест години, тъй като това беше отвратително положение на битие “ ,  казва Мишел пред  New York Post  през юни 2016 година, имайки поради тълпите от папараци след гибелта на Хийт.

Матилда остава значително мистериозна фигура поради известната си майка, която решава да държи в загадка персоналния си живот.  Мишел, която в този момент е на 43 години, също заобикаля да употребява обществените медии, с цел да държи щерка си надалеч от радара на любопитната преса. 

През 2015 година сестрата на Хийт Кейт Леджър каза, че Мишел „ поддържа нещата действителни “ за Матилда, която по това време беше на 10 години. 

„ Нейното битие, въпреки и друго от множеството, е допустимо най-нормално в един анормален свят “, споделя актрисата пред британския Sunday Telegraph. 

По-късно тя добави, че Мишел е осигурила „ прелестна среда, в която Матилда да израсне “, предвид индустрията, в която тя работи.

Бащата на Хийт, Ким Леджър, с горделивост признава, че внучката му е имала заразителната сила на сина му в ранните си години.

„ Хийт в никакъв случай не е спал, когато беше на две години. И Матилда е такава. Тя просто има тази топка от сила и излъчва тази аура “, споделя той.   „ Тя има огромен набор от неговите обноски. Много е любознателна. "

Майката на Хийт, Сали, прибавя: „ Матилда в действителност наподобява доста на татко си – има дълги крака и сходни черти. Въпреки това, тя също по този начин има хубостта на майка си – момиче на шанса. “

Въпреки че Матилда беше единствено на две години, когато татко ѝ умря, Мишел признава, че вижда Хийт в нея. „ Всеки път, когато в действителност ми липсва и се чудя къде е липсващ, просто я поглеждам “, споделя актрисата през 2009 г. 

Мишел също се е погрижила да резервира загатна за починалия татко на Матилда. „ Винаги споделям на Матилда: „ Баща ти ме обичаше, преди някой да си намерения, че съм надарена, красива или имам хубави облекла “, признава тя пред  Vanity Fair  през 2018 година

„ Когато си уединен родител и този детайл на обезпечаване и отбрана липсва, това е ужасно “, споделя Мишел за развъждането на Матилда след гибелта на Хийт.

Матилда даже продължава наследството на Хийт, като демонстрира интерес към шаха - игра, от която звездата от " Десетте неща, които ненавиждам в теб ", бил очарован.

„ Хийт беше захласнат от шаха, а в този момент Матилда става много добра в него “, споделя източник през 2022 г. „ Тя даже има остарялата шахматна дъска на татко си. “

През 2012 година Мишел разкри пред GQ перспективата да има повече деца. „ Наистина желаех и в действителност чаках или си представях, че Матилда ще има братя и сестри, които са близки до нейната възраст. Исках това за нея. Но не можах да накарам това да се случи. Сега, когато тя е на 6, това към този момент даже не е допустимо. “
 image2_16x9.png Астро прогноза за седмицата: всяко взето решение може да промени живота ви На фокус
Оттогава звездата от „ Моята седмица с Мерилин “ продължи напред и откри своя благополучен край с театралния режисьор Томас Кейл.

През 2020 година двойката се ожени и им се роди момченце, давайки на единственото дете Матилда дълго чакано братче. След това през 2022 година двойката посрещна още едно дете дружно. 

Като (сега) по-голяма сестра, Матилда резервира уединението си. Днес петчленното семейство живее относително спокоен живот в бруклинския квартал Ред Хук.
 Интересни обстоятелства за живота на Хийт Леджър  Интересни обстоятелства за живота на Хийт Леджър  Интересни обстоятелства за живота на Хийт Леджър  Интересни обстоятелства за живота на Хийт Леджър
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР