Хитростта тук е, че в сместа за винаги трябва да

...
Хитростта тук е, че в сместа за винаги трябва да
Коментари Харесай

Рецептата за сарми с кизело зеле, която се превърна в абсолютен хит

Хитростта тук е, че в сместа за постоянно би трябвало да добавяте малко сушено месо – по този начин сармата ще получи по-фин усет, само че въпреки всичко би трябвало да внимавате за количеството, с цел да не бъде усетът прекомерно солен.
Ако към този момент сте решили да сложите сушено месо в сармата, постоянно би трябвало да го слагате авансово. Но освен поради интензивността на усета на това ядене, само че и поради още едно нещо:
“Много значимо е киселото зеле да се измива, преди да се готви, с цел да не бъде сармата прекомерно солена. ” Когато приключите всички подготовки и нарежете лука, би трябвало да смесите всички съставки в еднородна примес, а по-късно просто да завиете сармата.

- Вземете част от сместа и я поставете върху зелевото листо. Внимателно завийте плънката, а краищата свийте във вътрешността, тъй че да не излиза сместа.
 Как да си създадем кисело зеле за 3 дни без претакане и бъркане Как да си създадем кисело зеле за 3 дни без претакане и бъркане
Кисело зеле – класика в жанра! Сигурно няма българин, който да не обича този цар на ферментиралите храни, а към този момент ви казахме и прът...
- На дъното на тенджерата поставете части преди да наредите сармите.
- По този метод ще предотвратите загарянето на сармата. След бекона сложете малко настъргано зеле, върху което ще наредите сармите. Когато свършите цялата примес и напълните тенджерата със сарми, прибавете останалата част от настърганото зеле.
- Гответе сармите минимум час и половина. А най-после, можете да запържите сармите с малко брашно и червен пипер или по-лесният вид с доматено пюре.
- Можете също по този начин да приготвите и по-лесния вид и когато нямате време да завивате сармите. Пригответе сместа, както нормално, а листата поставете в кексова форма. Сложете сместа и завийте сармата. Печете както нормално.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР