Хитовото риалити INSTAQUEEN е гордостта на Каканашева и тя никога

...
Хитовото риалити INSTAQUEEN е гордостта на Каканашева и тя никога
Коментари Харесай

Нечуван скандал в Nova заради Мегз! Вижте какво си позволи

Хитовото риалити INSTAQUEEN е гордостта на Каканашева и тя в никакъв случай не е крила какъв брой старания влага за него. Постоянните искания на Каканашева, обаче, пристигнали допълнително на огромна част от екипа на продукцията и самата телевизия, написа Хотарена.

Модната принцеса непрекъснато си добавяла нови клаузи в контракта и непрекъснато желала всичко да се случва както тя каже. Тя упорствала тази година за всевъзможни капризи и екстри за претендентките и ангелите ѝ. Искала специфични храни и питиета, както и безграничен достъп до СПА-то и всички екстри на първокласния хотел, в който се снима риалитито ѝ. Това водело до огромно напрежение в екипа.

Каканашева още упорствала всяко предаване тази година да е най-малко 25 минути и наложително да се пуска във вторник и четвъртък следобед. Това съгласно МЕГЗ са най-активните часове за интернет потреблението. Каканашева още мрънкала, че желае 5 пъти по-голям бюджет от предходната година поради безспорния успeх на риалитито. Тя не серпантина да цитира рекордните гледания и класацията на Гугъл съгласно, която INSTAQUEEN беше 3тото най-търсено риалити в страната. Продуцентите се съгласили и на това. Самата Мегз даже се похвали за нараствания бюджет тази година със самодоволна усмивка в свое стори.

Чашата на претенциите на Каканашева, обаче, преляла когато тази година тя поискала по нейното риалити да работят редакторите на Вип Брадър. Мегз упорствала, че откакто Вип Брадър е спрян от ефир в този момент тези екипи имат времето и потенциала да поемат нейното риалити. Телевизията отказала, тъй като това означавало безумно по-високи механически разноски. Амбициозното миньонче, обаче, не се отказало и без да пита почнало да звъни на някои от редакторите и да ги уговаря персонално.

Професионалистите се впечатлили от огромният ѝ възторг и упоритост и решили да рискуват с чужд за тях план. Накрая продуцентите нямало какво да създадат и се съгласили още веднъж с настояванията на Мегз.

Зад кулисите се разяснява, че работата с тежък темперамент като Мегз не е по никакъв начин лесна, само че пък виждат голямата и отдаденост към формата и това им дава сили и хъс да основават.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР