Хитовата изпълнителка, идол на младото поколение, Гери-Никол употребявала по пет

...
Хитовата изпълнителка, идол на младото поколение, Гери-Никол употребявала по пет
Коментари Харесай

Гери-Никол дърпа по 5 линии на ден! Певицата попадна в лоша компания

Хитовата изпълнителка, кумир на младото потомство, Гери-Никол употребявала по пет линии дневно с едни много ободряващи субстанции.

Това разкриха пред „ Галерия “ наши чудесно осведомени източници от елит средите. Те са станали и директни очевидци на скандалните подиуми. 

Младата звезда по този начин крепко се е хвърлила в нощния живот у нас, че не пропуща никакви занимания. Залитането й в тази посока обаче не е изключително целесъобразно, а фамилията й очевидно няма визия какво се случва, считат светските й сътрудници.

Гери-Никол се слави с разкрепостеното си държание , с разголеното си облекло и с предизвикателните си клипове, само че на никой родител не би му харесала концепцията, че детето му се събира с компания, която му въздейства зле.

Напоследък тийнеджърката движила с по-нежни свои другари, най-вече фризьори и гримьори, които я въвели в използването на упоменатите линии. Гери-Никол останала екзалтирана от резултата, който изцяло пасвал на нейния избухлив манталитет. Аверчетата й също били удовлетворени, че пристрастеността им е споделена, а купоните им - още по-ярки и запаметяващи се от преди.

Тя може да си разреши всевъзможни екстри, тъй като разполага с разточителен месечен бюджет , като единствено джобните й възлизат на няколко бона. Ето за какво може да си пръска пари, колкото на нея й се желае. Гери-Никол от дълго време пуши цигари и пие алкохол, само че в този момент е минала границите. Баща й не я лимитира, нито й държи сметка защо харчи, само че в случай че някой му подшушне какви ги прави щерка му, този път може и да има последици, подозират приятелки на русокоската.

Наскоро Гери-Никол се похвали с нова силиконова гръд, която по никакъв метод не се пробва да скрие, в противен случай. Тя развя обилните си форми в транспарантен тоалет по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. След като се завърна у нас, тя също не пропусна да открие панорама към напращялото си деколте.

Певицата умерено може към този момент да се мери по сантиметри с всяка уважаваща себе си фолкаджийка. „ Остана единствено и да пропее в този род, ще ги убие всички – този път в действителност “, майтапят се зад тила й колежки, които не крият завистта си към сполучливата Гери-Никол.       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР