Хитовата филмова поредица Здрач може да се завърне - този

...
Хитовата филмова поредица Здрач може да се завърне - този
Коментари Харесай

Здрач може да се завърне като сериал

Хитовата кино поредност " Здрач " може да се завърне - този път обаче под формата на ефирен сериал, оповестява Deadline.

Сериалът по бестселър фентъзи романите на Стефани Майер е в начална фаза на продуциране в Lionsgate Television. Очаква се авторката на поредност да взе участие в създаването на плана. Все още няма нает сценарист, а от продуцентската компания към момента търсят евентуален покупател за сериала.

Дебютният разказ на Майер " Здрач " е оповестен през 2005 година, а по-късно тя издава и продълженията " Новолуние ", " Затъмнение " и " Зазоряване ". В международен мащаб са продадени над 100 млн. екземпляра от книгите.

Поредицата споделя за Бела Суон - тийнейджърка, която се реалокира във Форкс, Вашингтон, и се влюбва " абсолютно и окончателно " в новия си съученик Едуард Кълън, който се оказва върколак. Историята претърпява серия от обрати, в това число любовен триъгълник и раждането на бебе хибрид.

Романите са приспособени в извънредно известен франчайз от пет кино лентата с присъединяване Кристен Стюарт, Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър. Премиерата на първия филм е през 2008 година и точно той трансформира тримата артисти в големи звезди. Филмите събраха над 1 милиарда $.

Новината за превръщането на поредицата в сериал идва в миг, в който и различен международен феномен ще бъде съживен на телевизионния екран. Наскоро Warner Bros. Discovery разгласи, че също ще бъде приспособен като сериал.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР