Хирург – експерт, който може да се окаже първият български

...
Хирург – експерт, който може да се окаже първият български
Коментари Харесай

„Полицаите от края на града” по следите на сериен убиец

Хирург – специалист, който може да се окаже първият български сериен палач – това е новият случай, с който се заемат познавач служителите на реда от края на града. Оставя следи, нахален е, предизвика ги, а Пацо и неговите хора са рисково покрай него.

В РПУ Запад има обвинен, който очевидно дава отговор на профила, само че се постанова да го освободят. Костов получава директна опасност от него и животът му е заплашен. Пламенов, Колев и Милев са твърдо решени да тръгнат по следите на серийния палач и да го изобличат. Имат талантлив проект – да влязат в дома му и да намерят неоспорими доказателства, въпреки и на ръба на закона.

Култовият артист Димитър Рачков, в ролята на служителят на реда първенец на випуска Господинов, е изправен пред сериозна алтернатива. Предстои оценяване на фрагментите в районното и той се чуди дали управлението е предостатъчно от работата му. Неговият звезден момент идва тъкмо в този момент, тъй като получава специфична задача – да придвижи и опази значима за случая улика. Как ще се оправи и до каква степен ще го води желанието му да прояви самодейност?

В новия епизод ще продължат да прехвърчат искри сред Крис, Силвия, Криси и Кико. Неочаквана изненада, сантиментална вечеря на свещи, ще изненада някого, само че следствията от нея може да трансформират доста неща.

Още една нова любовна история ще се заплете към основните герои в занимателната полицейска комедия. Колоритната Джиджи ще се жертва и ще се престори на другарка на Калата, с цел да спаси… байпаса на майка му, която живее с мисълта, че Милев си има гадже. Джиджи би трябвало да се преструва на негова другарка единствено за два дни. Дали привидните любовни благосклонности няма да прераснат в същински любовни искри сред двамата – следва да разберем напълно скоро.

Актуални вести за сериала ще откриете на уеб страницата на сериала на NOVA и на формалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР