Хипотетичната ядрена война между РФ и САЩ ще продължи половин

...
Хипотетичната ядрена война между РФ и САЩ ще продължи половин
Коментари Харесай

Експерт обясни как се определя победителят в ядрена война!

Хипотетичната нуклеарна война сред РФ и Съединени американски щати ще продължи половин час. Това твърди съветският политически специалист Андрей Корибко в svpressa.ru, представена от Блиц. Той също по този начин отбелязал, че Русия с всички сили се пробва да удържи Съединени американски щати от удара по Сирия и по този начин да избави света. Корибко припомня, че Москва предизвестила Вашингтон, че при положение на нанасяне на ракетен удар по Сирия отговор ще пристигна освен от сирийската войска, само че и от съветската. Русия обаче ще се постарае да се удържи от осъществяване на опасността, до момента в който вследствие на дейностите на Съединени американски щати загине въпреки и един съветски боец.  

Според политолога, е доста дребна вероятността РФ да си извърши заканата, като смъква американски ракети и унищожава пускови площадки на Съединени американски щати.   По-вероятен сюжет бил всеобщо навлизане на американски военни на територията на Сирия и то в случай че получат поддръжка от въоръжените сили на Израел, Саудитска Арабия и други съдружници.

 Експертът твърди, че е извънредно дребна вероятността спорът да се ограничи единствено на сирийска територия. При приложимост на атомно оръжие страната, нанесла първа удар, евентуално ще получи минимум опустошения, въпреки че Земята ще бъде на практика разрушена.   „ Във боен смисъл „ победа ” значи, че „ победилата ” страна е получила по-малко удари от „ победената ”. Това е всичко. На основата на такова съпоставяне се дефинира спечелилия в тази война ” – обяснил политологът, като изразил вяра, че до там няма да се стигне.  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР