Хипнотерапевтът Александра Гърдева, позната на зрителите от първия сезон на

...
Хипнотерапевтът Александра Гърдева, позната на зрителите от първия сезон на
Коментари Харесай

Алекс Гърдева призна, че си има нов мъж

Хипнотерапевтът Александра Гърдева, позната на феновете от първия сезон на сантименталното шоу " Ергенът ", е измежду най-интересните участници в Hell’s Kitchen 6, където демонстрира отлични кулинарни умения. Като посетител в формалния подкаст на предаването " Кухнята след Ада " Алекс разкрива намерила ли е любовта.

Кой е мъжът до Алекс? Изглежда, че риалити звездата не желае да издава доста детайлности за персоналния си живот и изключително за любовта, само че пред водещия Станислав Иванов тя въпреки всичко признава, че не е сама. " Честно казано, в сърцето ми има човек ", разкрива тъмнокосата хубавица. Не споделя доста за това какъв тъкмо е мъжът, който е завладял сърцето ѝ, само че въпреки всичко загатна, че е правил много хубави неща за нея. 

Любими участници  

Гърдева уточни Чоткин като собствен любимец от тазгодишния сезон, а причина да му симпатизира е неговата откровеност. Алекс показа, че е научила доста от началник Виктор Ангелов и Кухнята на Ада. Любимка от Златните ѝ е Изабел Овчарова - Изи. Според нея тя най-вече заслужава да е вторият победител от звездния тим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР