Хип-хоп звездата Тупак Шакур ще бъде почетена с церемония на

...
Хип-хоп звездата Тупак Шакур ще бъде почетена с церемония на
Коментари Харесай

Тупак ще получи звезда на Холивудската алея на славата 26 години след смъртта си

Хип-хоп звездата Тупак Шакур ще бъде почетена с гала на влиятелната алея в Лос Анджелис на 7 юни. Холивудската комерсиална камара удостовери, че рапърът ще получи посмъртно оценката, пред LA Times, съобщи Би Би Си.

Шакур, чиято звезда ще бъде 2758-ата на Алеята на славата, е роден в Ню Йорк рапър, който мощно повлиява на хип-хопа, изключително на рап сцената на западното крайбрежие. Секива " Сет " Шакур, сестрата на Тупак, ще одобри достойнството от негово име по време на формалната гала по откриването на звездата. Радиоводещият от Лос Анджелис Биг Бой ще води церемонията, а режисьорът Алън Хюз и писателят Джамал Джоузеф ще бъдат гост-водещи.

Шакур, чието театрално име е стилизирано като 2Pac, издава дебютния си албум през 1991 година и продължава да се радва на триумф в класациите с шлагери, в това число “California Love “, “All Eyez on Me “, “Changes “ и “I Ain`t Mad at Cha “.


фотография: Getty Images

Той умира на 13 септември 1996 година на 25 години, откакто е прострелян четири пъти в Лас Вегас. През 2004 година неговият посмъртен сингъл “Ghetto Gospel “, който включва извадка от Indian Sunset на Елтън Джон, доближава номер едно в класацията за сингли в Обединеното кралство.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР