Хиляди домакинства в Лондон могат да поискат безплатно плащане в

...
Хиляди домакинства в Лондон могат да поискат безплатно плащане в
Коментари Харесай

Хиляди домакинства в затруднено положение могат да поискат безплатни пари в брой на стойност £250

Хиляди семейства в Лондон могат да изискат гратис заплащане в брой на стойност £250, с цел да оказват помощ с разноските за живот.

Паричните заплащания се правят посредством Държавния фонд за подкрепяне на семействата. Тази скица е дала на всеки локален съвет сума за харчене за прехрана на живота и по какъв начин да се харчат парите зависи от всеки съвет. Подкрепата нормално варира от заплащания в брой до ваучери за супермаркет и отстъпки от общински налози.

Съветът на Енфийлд получи финансиране от 5,6 милиона английски лири и реши да даде на бедните семейства заплащания в брой до 250 английски лири – само че при „ изключителни условия “ можете да получите повече. Заявленията за парите към този момент са отворени и ще останат отворени до март 2024 година или когато финансирането бъде изразходвано.

Според уеб страницата на Enfield Council можете да кандидатствате за поддръжка, в случай че годишният ви приход на домакинство е по-малък от £ 40 000 и имате спестявания под £1000. Това не включва заплащания на обе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР