Хиляди британци критикуват английската медия БиБиСи, след като всички всички

...
Хиляди британци критикуват английската медия БиБиСи, след като всички всички
Коментари Харесай

Британците скочиха ВВС заради смъртта на Филип

Хиляди британци подлагат на критика британската медия БиБиСи, откакто всички всички телевизионни стратегии бяха сменени с отразяването на гибелта на принц Филип, херцог на Единбург.

Медията получила толкоз доста недоволства, че се наложило да сътвори специфична страница в онлайн платформата сиq предопределена единствено за недоволства, свързани с отразяването на гибелта на принца.

Зрителите придвижиха недоволствата си и в туитър.

„ Току що разбрах, че БиБиСи 1 и 2 са отменили всичките си телевизионни стратегии, в това число финала на Мастършеф, с цел да демонстрират едно и също отразяване на гибелта на принц Филип по двата канала. Искрено съм комплициран за какво считат, че това е добра концепция “, споделя консуматор.

Оказа се, че освен телевизионните, а и радио каналите отменили плануваните стратегии.

„ Аз ли съм единственият, който счита за неуместно, че по всички радиостанции на БиБиСи звучи едно и също предаване в чест на принц Филип. Чувствам се все едно съм в Източна Европа преди 40 години “, показа различен консуматор в обществената мрежа.

Освен това нощес след 22:30 БиБиСи 4 спря предаването на всевъзможни стратегии, като вместо това имаше черен екран с надпис „ Програмите на БиБиСи 4 са спрени. Моля превключете на БиБиСи 1 за настоящи вести. “

Някои фенове спекулират, че британският медиен колос е заставен да предава само отразяването на гибелта на принц Филип.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР