Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки сядат отново на съдийската маса

...
Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки сядат отново на съдийската маса
Коментари Харесай

Обявиха журито на Капките, ето кой се завръща в шоуто

Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки сядат още веднъж на съдийската маса в „ Като две капки вода “. Култовото шоу ще започва на 25 февруари тъкмо в 20.00 ч.

Организаторите дават обещание нови звездни превъплъщения, които ще завладяват още веднъж ефира, с цел да преобърнат с главата надолу всички международни облици и хитови части. Осем обичани актьори ще влязат в неподозирани функции, които Бутонът на шанса ще им сервира в новия седми сезон на „ Като две капки вода “.

Забавното експертно жури ще бъде формирано от двама емблематични представители в лицето на Хилда Казасян и Димитър Ковачев – Фънки.

“Хилда и Фънки освен са експерти с богат опит в областта на музикалния бизнес, само че и имат голямо възприятие за комизъм. Знаете, че дружно с колоритните участници това е наложително изискване, с цел да могат феновете да видят шоуто в своя ураган “, разяснява екипът на “Като две капки вода “.

В продължение на 13 лайфа журито ще бъде допълвано от известни музиканти и артисти, които ще правят оценка и най-много ще се забавляват дружно с участниците, написа signal.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР