Хидрофорът се оказва най-търсеният подарък за коледните празници в Перник.

...
Хидрофорът се оказва най-търсеният подарък за коледните празници в Перник.
Коментари Харесай

Хидрофор е най-търсеният коледен подарък в Перник

Хидрофорът се оказва най-търсеният подарък за коледните празници в Перник. Съоръжението съставлява система с контейнер, посредством която съвсем не се усеща водният режим. От петък той беше затегнат още повече и жителите на града имат вода по 8 часа дневно.

Веселин Иванов живее в пернишкия кв. Църква. Обяснява, че си е закупил хидрофор, защото има бебе и посредством тази система улеснява битовите потребности от вода за фамилията си. Съоръжението коства към 1300 лева, само че водата от него не е питейна.

Според изчисленията на Веселин, наличната вода ще стигне за към две седмици, а част от учебните заведения и детските градини в Перник също са се снабдили с хидрофор.

Вижте повече във видеото!
 Неотложните ограничения, които ще бъдат подхванати, за справяне с безводието в Перник Неотложните ограничения, които ще бъдат подхванати, за справяне с безводието в Перник
След днешното второ съвещание на спешния щаб в Перник, на което пристигна и министърът на стопанската система Емил Караниколов, бяха обрисувани първите и неотлож...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР