Хидратирайте Лосионите и кремовете, които използвате през лятото далеч не

...
Хидратирайте Лосионите и кремовете, които използвате през лятото далеч не
Коментари Харесай

Как да се грижим за кожата и косата си си в студените дни

Хидратирайте

Лосионите и кремовете, които употребявате през лятото надалеч не са толкоз ефикасна грижа и през зимата. Помислете над промяна на продуктите с такива, които са напълно фокусирани върху навлажняване и хидратиране. Най-добрите разновидности са тези, които са основани на маслена, вместо на водна основа. Задължително използвайте обособени артикули за тялото и лицето!



Грижа за косата
 8 груби неточности, които се позволяват при разчистване на кожата 8 груби неточности, които се позволяват при разчистване на кожата
В комплекса от ограничения за грижа за кожата почистването е от изключително значение. Не изцяло способените операции могат да доведат до су...

Избягвайте всекидневното миене на косата, защото в студените месеци това може да докара до поява на пърхот. Независимо от това, дали косата и скалпът ви в никакъв случай не са създавали проблеми от този вид, неправилната грижа може да сътвори съществени неприятности. Масажирайте скалпа със зехтин или масло от кокос за няколко минути, покрийте с шапка за къпане и измийте косата след 30 минути. 

Слънцезащита

Независимо, че времето не подготвя за слънчеви бани, имайте поради, че рискът от изгаряне през зимата по никакъв начин не е дребен. Студеният вятър изсушава кожата и я прави доста по-податлива на слънчеви изгаряния. Ориентирайте се към артикули, които са със SPF 20 и съдържат естествени масла от кокос, алое вера или други.

Водата

Използвайте топла вода, само че не и гореща. Всеки път, когато се къпете, обърнете внимание дали от струята излиза пара. Колкото и удобно да се чувствате на момента, причинявате на своята кожа същински стрес. Горещата вода „ отмива “ естествените масла по тялото, оставяйки кожата суха и от време на време даже напукана.
 Антиоксидантите, от които кожата ни има потребност за бляскав и блестящ тип Антиоксидантите, от които кожата ни има потребност за бляскав и блестящ тип
Поддържайте кожата да наподобява млада допустимо най-дълго. Вероятно всеки от нас мечтае за това. Но по какъв начин да го създадем, в случай че непрекъснато чув...



Грижа за устните

Напуканите устни са един от най-често срещаните проблеми през зимата. Нежната кожа е измежду най-откритите елементи от тялото ни и изисква специфична грижа. Снабдете се с еликсир за устни, който е с високо наличие на естествени масла и витамин Е.

Грижа за краката

Петите са най-сухата част от човешкото тяло. Ако не положите специфична грижа за тях, рискувате напукване на кожата, която с изключение на, че надалеч не е приятна панорама, от време на време е и много мъчителна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР