Хибридната война с фалшиви новини след убийството в Русе бе

...
Хибридната война с фалшиви новини след убийството в Русе бе
Коментари Харесай

Цветанов: България е остров на стабилност в региона

Хибридната война с подправени вести след убийството в Русе бе поведена от хора, които не милеят за родината ни. България е един остров на непоклатимост в района.

Това разяснява пред публицисти в Банско ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, оповестиха от прецсентъра на ГЕРБ.

„ Две са вероятните цели на тази акция – извличането на политически дял или основаването на безпорядък. Във всеки случай обаче бе нанесена сериозна вреда на имиджа на България “, изясни политикът.

По думите на ръководителя на ПГ на ГЕРБ когато има огромен брой подправени вести и те бъдат добре презентирани пред обществото, даже и извънредно съществени политици и институции могат да бъдат заблудени и да се изричат преждевременно.

„ Само за 24 часа се сътвори доста неприятен образ на страната ни. Този случай би могъл да бъде употребен като образец какво не би трябвало да вършат политиците “, регистрира Цветанов и прикани в такива обстановки всички да се въздържат от мнения, до момента в който способените институции не се произнесат.

Цветан Цветанов, който е и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и представител на Съвместната група за парламентарен надзор на Европол в УС на Агенцията, посочи, че с бързите си и професионални дейности българските институции в съгласуваност с европейските служби са опровергали критиците и са дали опция на всеки да премисли позицията си.

„ България е един остров на непоклатимост в района. По време на европредседателството доказахме, че можем да бъдем водач на Балканите. Нека не разрушавам този имидж “, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР