Хибридната технология става все по-ефективна. Въпреки това държавното подпомагане на

...
Хибридната технология става все по-ефективна. Въпреки това държавното подпомагане на
Коментари Харесай

Рlug-in хибридите - пионер в изграждане на доверието за електромобилност

Хибридната технология става все по-ефективна. Въпреки това държавното подкрепяне на транспортни средства вид plug-in хибриди е на път да завърши в Германия. Президентът на VDA Хилдегард Мюлер подлага на критика това политическо решение - „ Обмислянето на последователното унищожаване на финансирането за plug-in хибриди заплашва развиването на електромобилноста във към този момент напрегнатото време и пренебрегва действителностите на живота на потребителите в Германия “, споделя представителят на Асоциацията на автомобилната промишленост.

С оглед на към момента изцяло несъответстващо развитата инфраструктура за зареждане, plug-in хибридите служат като пионер и образуват централен конструктивен детайл за създаване на доверие при прекосяване към електромобилноста. Нямат боязън от непълен пробег при пътувания на дълги дистанции, също така, по отношение на потреблението на различни горива, те биха могли да бъдат съществена част от портфолиото на задвижването на бъдещето.

Автомобилната промишленост показа градивни оферти за по-нататъшното развиване на дотациите и вижда по-нататъшна нужда от интензивна полемика по отношение на бъдещето на вероятните принадлежности за финансиране. „ Прилагането на актуалните оферти би било решение против потребителите, против повишаването на електромобилноста и в последна сметка против Германия като място на механически и екопрогрес “, споделя Хилдегард Мюлер.

По принцип в тези сложни времена би трябвало да се направи всичко, с цел да не се забавя електромобилност по пътя към превръщането й в всеобщ артикул. 15 милиона транспортни средства до 2030 година, както е посочено в политическото съдружно съглашение, е доста амбициозна цел. „ Бонусите за покупка от страната са значим тласък и облекчение за мотивацията на хората да се включат в електрическата подвижност “ - акцентира президентът на VDA - „ Бонусите за електрическите автомобили работят, както се вижда от данните за продажбите. “

Фактът, че заплащането на награди също би трябвало да продължи да бъде обвързано с датата на регистрация на транспортното средство, е друго решение против потребителите. При подобен фундаментален въпрос за капиталовото решение, сигурността на планирането е от решаващо значение. „ Не е рационално възможна по-късна доставка – също вследствие на събитията, породени от войната в Украйна – потребителят да поеме риска да би трябвало да заплати няколко хиляди евро повече “ - споделя Мюлер - “Така доста хора ще бъдат възпряни да се включат в електромобилноста и доверието им ще бъде изгубено.

Бел.ред. - Да им имаме проблемите на германците. Ние за екобонуси можем единствено да сънуваме...
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР