Hertz и General Motors обявиха, че двете компании са постигнали

...
Hertz и General Motors обявиха, че двете компании са постигнали
Коментари Харесай

GM ще достави до 175 000 електромобила на Hertz

Hertz и General Motors оповестиха, че двете компании са постигнали съглашение съгласно което американският авто производител ще достави до 175 000 100% електрически коли за потребностите на Hertz през идващите пет години.

От Hertz и GM разясняват, че новото съглашение съставлява най-голямата агресия на напълно електрически коли при корпоративните клиенти, като в това време е и най-покриващото като параметри на фона на разнообразието коли, които се чака да бъдат доставени. Те ще бъдат както от моделното портфолио на класическите марки на GM- Chevrolet, Buick, GMC и Cadillac, по този начин и от тази на новата- , профилирана в персонализирани транспортни решения, като се чака измежду доставените електрически автомобили да има компактни и първокласни модели, SUV-та и други.

Hertz чака първите доставки от страна на GM- на Chevrolet Bolt EV и Bolt EUV, през първата четвърт на идната година, след което процесът ще бъде в допълнение интензивен.

Според изчисленията на Hertz, реализирането на съглашението ще докара до изминаването на повече от 8 млрд благи в чист електрически режим от страна на нейните клиенти.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР