Херцогинята на Съсекс каза, че сме загубили чувството си за

...
Херцогинята на Съсекс каза, че сме загубили чувството си за
Коментари Харесай

Меган за „токсичността“ на социалните медии: Забравихме за нашата човечност

Херцогинята на Съсекс сподели, че сме изгубили възприятието си за човещина в обществените медии, като си напомни „ жестоките “ мнения, ориентирани към нея, до момента в който тя беше бременна с принц Арчи и принцеса Лилибет.

Меган изнесе съществена тирада на Международния ден на дамата, озаглавена Пречупване на бариерите, оформяне на разкази: Как дамите водят на и отвън екрана, дружно с лектори, в това число американската актриса Брук Шийлдс.

По време на годишната конференция на SXSW Меган, 42, сподели, че макар че уеб страниците за обществени медии „ вършат долари, това няма смисъл “, наблягайки „ негативния резултат “ върху психологичното здраве и физическата сигурност.

Когато я попитаха по какъв начин се е справила с „ видимо безкрайната токсичност “, ориентирана към нея онлайн, тя сподели: „ Наистина е забавно, защото мога да обмислям върху това, сега се държа на разстояние от това за личното си благоденствие, само че по-голямата част от издевателството и злоупотребите, които претърпях в обществените ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР