Херцогинята на Кембридж Катрин и херцогинята на Съсекс Меган, на

...
Херцогинята на Кембридж Катрин и херцогинята на Съсекс Меган, на
Коментари Харесай

Катрин или Меган: Коя херцогиня е по-популярна?

Херцогинята на Кембридж Катрин и херцогинята на Съсекс Меган, на които напоследък се приписват обтегнати връзки, се изправиха една против друга в борба за публичните обич и внимание. В допитване на в. " Дейли експрес " за обичаните кралски особи на британците, Кейт е получила забележителните 32 % от гласовете, до момента в който " съперницата " й са предпочели едвам шест % от участниците.
 
Въпреки че надви по известност над Меган Маркъл, херцогинята на Кембридж Катрин не съумя да се пребори за публичната обич с кралица Елизабет Втора. За Нейно Величество, която в събота означи публично 93-ия си рожден ден с обичайния боен церемониал, са дали своят вот 42 % от поданиците й.

 
На парада херцогинята на Съсекс Меган означи първата си обществена поява след раждането на сина й Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.
 
Челната петица на най-популярните членове на английското кралско семейство се добавя от съпрузите на двете височайши дами - принцовете Уилям и Хари, които си поделят по пет % от гласовете.

 
За принцеса Ана са дали своят вот три % от участниците в допитването. По два % са получили престолонаследникът принц Чарлз, брачната половинка му, херцогинята на Корнуол Камила, и принцеса Шарлот, а по един - брачният партньор на кралицата принц Филип, който през днешния ден навършва 98 години, и графинята на Уесекс Софи.-->
 
Херцогът на Единбург се чака да отпразнува рождения си ден с Нейно Величество. Според изданието, което се базира на кралски наблюдаващи, Елизабет Втора и принц Филип водят обособени животи и не се виждат " със седмици ".

 
Съпругът на кралицата публично прекрати публичните си задължения през 2017 година, напомня изданието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР