Херцогът и херцогинята на Съсекс прекараха уикенда в Ню Йорк,

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс прекараха уикенда в Ню Йорк,
Коментари Харесай

Когато не те пускат да си тръгнеш: ученици в Харлем се влюбиха в Меган и Хари

Херцогът и херцогинята на Съсекс прекараха уикенда в Ню Йорк, където един от уговорките им бе да посетят началното учебно заведение „ Махалиа Джаксън “ в Харлем .

По време на визитата си двойката се срещна с възпитаници и учители , с цел да отпразнуват новите начинания в образователното заведение, а Меган Маркъл уважи на децата от първата си книга „ Пейката “ . Изданието беше оповестено по-рано това лято, а историята е за връзката сред татко и наследник, забелязана от позиция на майка. Припомнете си.

„ Започнах тази книга като стихотворение за брачна половинка ми и сина ми, в никакъв случай не съм я чела на други деца с изключение на на личните си, тъй че съм доста разчувствана “, показа херцогинята.

Освен че му гостуваха, Меган и Хари подариха на учебното заведение култивиран кутии, цялостни със зеленчуци и билки, с цел да поддържат достъпа на общността до здравословна храна, безвъзмездни артикули за здраве и хигиена за фамилии на учениците, както и пералня и сушилня за учебни униформи , предават от.

След като позираха за фотоси с двойката, на разлъка децата от „ Махалия Джаксън “ прегръщаха Меган и Хари, като явно не желаеха херцога и херцогинята да си отиват .

На едно от споделените видеа в Twitter се вижда по какъв начин Меган успокоява смутено момиче от 3-ти клас .

Meghan Markle embraces a crying a third grader in tears!
— Elizabeth Rosner (@elizameryl)
За учебната аудиенция херцогинята на Съсекс се появи в прелестен есенен костюм в бургундско алено на първокласната италианска марка Loro Piana .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР