Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, внукът на кралица Елизабет Втора,

...
Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, внукът на кралица Елизабет Втора,
Коментари Харесай

Един принц на 39: Хари отпразнува рождения си ден с много бира и наденички

Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, внукът на кралица Елизабет Втора, херцог на Съсекс или просто принц Хари, през днешния ден навършва 39 години!

Тази година Хари се оказа в Германия за рождени си ден заради игрите „ Инвиктус “. През последните няколко дни херцогът и херцогинята на Съсекс са в Дюселдорф, където тази година се организират надпреварите, учредени от Хари, в които вземат участие ранени и боледуващи военнослужещи.

 Меган Хари Getty

Именно в Дюселдорф Хари означи и 39-тия си рожден ден с вечеря в обичайната немска бирария. Той бе там с Меган и членове на екипа им, които работят по " Инвиктус " взаимно с херцозите.

От заведението, в което Хари и Меган са вечеряли, разкриха, че двамата са си прекарали ужасно дружно със своите сътрудниците и другари. Похапнали са обичайните колбаси и шницели, а Хари се е почерпил с цели 6 дребни бири за празника, до момента в който Меган е изпила единствено една.

От личния състав на бирарията споделят още, че в края на вечерта Хари им е дал великодушен бакшиш.

 Меган Хари Getty

Вечерята се е състояла в ресторант " Im Goldenen Kessel ", а чиновниците са били помолени да не снимат. Все отново те споделят, че Меган и Хари са били в чудесно въодушевление, шегували са се с всички, а Хари е бил изключително благополучен, когато за десерт е получил торта.

Хари и Меган въпреки всичко са театралничили за фотография със притежателя на ресторанта и основния сервитьор. На фрагмента виждаме, че херцозите са облечени скромно. Меган е заложила на бели дънки и топ, а Хари на риза и дънки.

 принц хари Instagram

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР