Хеликоптер облетя района, претърсени са били бунгало и къща на

...
Хеликоптер облетя района, претърсени са били бунгало и къща на
Коментари Харесай

В Момента В България Се Случва Нещо Огромно! Кръжи Хеликоптер, Тежки Полицейски Части Са

Хеликоптер облетя региона, претърсени са били бунгало и къща на фамилията. Проверяват се всяка влизаща и излизаща кола в Костенец, както и в прилежащите села. Убиецът има 8-часова преднина пред полицията, също така познавал доста добре територията към Костенец. До момента обаче не е хванат, а догатките за това къде се е скрил обикалят дребния град.

Ревност - това е главната версия, по която полицията работи за убийството на 38-годишната Милена Шишкова. Близки до двойката разкриват, че през последните месеци връзките им се влошили, а свадите били съвсем ежедневни.

Приятели на брутално убитата жена споделят на стената й във Facebook думи на болежка и съпричастност.

" Непрежалима, жестока гибел, на един прелестен, положителен човек, Миленка ярък път, да почива в мир душата ти ".

" Болката е неутешима, реверанс, Милена,почивай в мир ".

" Миленке, ти по тази причина ли го живееше живота на бързи обороти? Все едно искаше да вземеш небрежно каквото можеш. Да свършиш цялата работа небрежно. Защо бързаше толкоз за всичко? И най-после небрежно ни изостави хей по този начин.... Момиче, желаех малко по-бавно да се случват нещата и да беше по- дълго време тук при нас! Знам, че не си желала да ни причиниш болежка и доста те обичам. Искам да си добре там горе, блага. Светъл път! ", пишат покрусените приятелки на Милена Шишкова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР