Хеликоптер на японските сили за самоотбрана с десет души екипаж

...
Хеликоптер на японските сили за самоотбрана с десет души екипаж
Коментари Харесай

Хеликоптер на японските сили за самоотбрана изчезна близо до остров Окинава

Хеликоптер на японските сили за самозащита с 10 души екипаж е липсващ през днешния ден във водите към южната японска префектура Окинава, съобщи японската новинарска организация Киодо, като се базира на японската брегова защита и на други източници.

Многофункционалният " Ю Ейч-60 Блекхок " е липсващ от радара към 16:40 локално време на към 18 км северозападно от летището на остров Мияко в префектурата Окинава, заяви бреговата защита. Tя изпрати четири патрулни кораба, с цел да търсят хеликоптера. Метеорологичните условия са били умерени при идването на корабите към 18:10 локално време. Хеликоптерът, основан всекидневно базата на японските сухопътни сили за самозащита " Такаюбару " в югозападната префектура Кумамото, е бил на разследваща задача, оповестява източник на министерството на защитата.

Премиерът Фумио Кишида сподели, че министерството на защитата проверява случилото се и ще направи всичко належащо, с цел да избави живота на хората на борда, заяви Асошиейтед прес.

Междувременно японската социална телевизия заяви, че са били открити парчета от хеликоптер, за които се  предполага, че са на изчезналата машина.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР