Хебър приема Ботев Пловдив в мач от 16-ия кръг на

...
Хебър приема Ботев Пловдив в мач от 16-ия кръг на
Коментари Харесай

Ботев Пловдив ще гони първа победа през сезона далеч от дома

Хебър приема Ботев Пловдив в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Срещата стартира в 15:15 часа на Националния стадион " Васил Левски " и ще се излъчва онлайн по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от дуела. 

Тимът от Пазарджик има 11 точки в своя актив, а в последния кръг стигна до 1:1 против Берое. Преди това възпитаниците на Владимир Манчев победиха Локомотив София с 3:2. Отборът обаче продължава да бъде неоснователен, като има едвам 8 вкарани гола от началото на сезона, а позволените са цели 30. Хебър съумя да изненада Ботев на старта на сезона и го победи с 1:0 на Коматево. 

Ботев Пловдив стабилизира ненапълно играта си, само че не и резултатите. " Канарчетата " са в серия от две следващи загуби, откакто отстъпиха с по 0:1 на ЦСКА и Лудогорец. " Жълто-черните " имат едвам 13 точки в своя актив, а през днешния ден ще търсят първа победа надалеч от вкъщи от началото на сезона. 

“Канарчетата ” подписаха през седмицата и с нов футболист. Това е руснакът Михаил Прокопиев, който е много прочут в своята страна, само че не с футболната си кариера, а с видеата си в TikTok. В групата на тима ще се завърне Роберто Пунчец, който изтърпя наказването си. С такова обаче е Дилан Мертенс, а поради травми срещата най-вероятно ще пропуснат Самюел Супрайен и Джеймс Етоо. Голмайсторът Антоан Бароан също е под въпрос, откакто има проблеми с дисциплината.

Главен арбитър на мача е Драгомир Драганов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР