Хебър има претенции към съдийството, като отправиха открито писмо и

...
Хебър има претенции към съдийството, като отправиха открито писмо и
Коментари Харесай

Ради Здравков за БФС: Не усещаме промяна...

Хебър има искания към съдийството, като насочиха намерено писмо и като представители на отбора посетители в " Домът на футбола " бяха Владимир Гаджев, който е ръководител на Управителния съвет на клуба, както и Радослав Здравков, който е помощник-треньор.

" Прогнозите за Купата на България са, както постоянно - да се надиграваме и да отстраняваме Лудогорец. Знаем кой е нашият треньор и екип, това ни дава самочувствие. Наясно сме с това какво притежаваме и ще играем против доста сложен тим, само че не сме новобранец и ще опитаме да отстраняваме Лудогорец ", съобщи Владимир Гаджев.

" Очаквахме да има дебат, с цел да може да се дискутират съдийските неточности изключително в последните няколко мача. Това е общоприет проблем като цяло. Ние сме от името на Хебър и имаме искания към метода, по който се отсъждат един обстановки. Не сме съгласни с този метод, тъй като губим точки. Не сме тук, с цел да атакуваме някого персонално, би трябвало да е по-мащабно. Трябва да се развива футболът и съдиите да са му в помощ. Важно е за какво се позволяват тези неточности и се надяваме, че това не е целеустремено ", добави той.

" На всички е ясно, че българският футбол е в огромна рецесия. В него има огромни проблеми, които са неразрешими от години. Подготвили сме фрагменти от мачове след Конгреса, откакто Георги Иванов бе определен. Не усещаме смяна, въпреки че се надявахме. Ако има такава, тя е в елементи. Примерно Георги Иванов върви на мачове да гледа от родното състезание. Съжалявам, че в този момент няма хора да беседваме на тези тематики. Тук сме да защитим клуба, футболистите, само че и целия град, като желаеме да повдигнем един наболял въпрос от доста години, който няма развиване и решение. В тази позиция не сме единствено ние ", показа Радослав Здравков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР