HBO пусна трейлър към новия епизод на култовия сериал „Приятели“,

...
HBO пусна трейлър към новия епизод на култовия сериал „Приятели“,
Коментари Харесай

7 факта за новия епизод на "Приятели"

HBO пусна филмов откъс към новия епизод на паметния сериал „ Приятели “, който следва да бъде излъчен на 27 май.

17 години откакто феновете се разделиха с Рос, Рейчъл, Чандлър, Фийби, Джоуи и Моника, след седмица още веднъж ще ги видят дружно на екран.



Епизодът е озаглавен „ Онзи, в който всички се събраха още веднъж дружно “ – всички епизоди в 10-те сезона на сериала стартират с „ Онзи, в който… “ и няма да следва съответна сюжетна линия, а по-скоро героите ще преживеят още веднъж моментите от сериала и снимането му.
Снимка: Getty Images
Би Би Си обрисува седем значими момента от филмовия откъс, които можем да чакаме да забележим и по време на епизода.

1 – Ще има обилие от известни персони

Дейвид Бекъм, Лейди ГАГА, Джъстин Бийбър, Синди Кроуфорд – всички те ще имат къси функции. Първоначално феновете имаха терзания дали тяхната поява няма да „ отнеме “ от времето с истинските герои. Изглежда обаче продуцентите добре са пресметнали кой какъв брой време да получи.

2 – Хората остаряват

Феновете на „ Приятели “ добре си спомнят по какъв начин Джоуи и Чандлър безусловно се „ просваха “ на разтегателните си кресла, само че като двама безгрижни младоци в Ню Йорк.
Снимка: Getty Images
Сега Мат ЛеБланк и Матю Пери (имената на актьорите) имат бръчки и посивели коси и в действителност се нуждаят от отмора на креслото.

В този миг от филмовия откъс се вижда и плюшеният другар на Джоуи – пингвинът Хъгси.

3 – „ Кой знае повече? “

Актьорите освен ще беседват за това какво е било, само че ще би трябвало и да си спомнят съответни моменти по време на игра. Фийби евентуално ще грабне акустичната си китара и ще „ шокира “ с някое от своите творби, да вземем за пример „ Миризлива котка “.

4 – Ще има страсти

Героят на Чандлър Бинг е добре прочут със сдържането на страстите си. Дори имаше епизод „ Онзи, в който Чандлър не може да плаче “. Изглежда обаче в действителния живот Матю Пери няма проблем с това да демонстрира възприятията си – в филмовия откъс за малко има кадър, в който той споделя „ Да, в този момент ще се разплача “.

Вероятно това ще са думите и на феновете.

5 – Поддържащите функции се завръщат

Освен истинските герои и известни персони, в новия епизод ще забележим и част от поддържащите, само че значими като наличие, функции. Сред тях ще е „ общителният “ бариста Гюнтер, сестрата на Рейчъл – Джил (изиграна от Рийс Уидърспуун), както и някогашният другар на Моника – Ричард (Том Селек).
Снимка: Getty Images
Разбира се, още един път ще чуем „ О, Боже Господи “ в типичния тембър на Джанис (Маги Уийлър).

Фенове показаха разочарованието си, че героят на Пол Руд (Майк) няма да се завърне на екран.

6 – „ Ние бяхме разграничени “

В епизода ще се стигне и до този спор сред Рос и Рейчъл. Феновете ще схванат.

7 – Кортни Кокс има проблем със запомнянето на репликите

Героят на Моника е централен за сериала. Тя е определяна като „ лепилото, което държи групата дружно “. Актрисата Кортни Кокс обаче е имала компликации да помни какво тъкмо би трябвало да каже на снимачната площадка.
Снимка: Getty Images
Докато са в жилището на Моника и Рейчъл, в филмовия откъс Мат ЛеБланк подвига купа за плодове и пита „ Репликите на Кортни още ли са написани на масата? “.

Шоуто без подозрение ще е огромно. Само след 7 дни всички почитатели на „ Приятели “ ще се върнат 27 години обратно, когато беше излъчен първият епизод.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР