Хайнц-Кристиан Щрахе, който след скандала със записа от Ибиса, се

...
Хайнц-Кристиан Щрахе, който след скандала със записа от Ибиса, се
Коментари Харесай

Скандалът в Австрия: Щрахе иска да докаже своята невинност

Хайнц-Кристиан Щрахе , който след абсурда със записа от Ибиса , се отдръпна от всички политически и партийни постове , е разгласил на своята Фейсбук страница известие, в което се показва за почтена жертва на престъпни нарушители.
 

“Ние ще открием кой стои зад престъпните видеозаписи и мръсната акция против мен, пристигнала от чужбина, и ще потвърдим моята непорочност. За това ще се боря! ", написа Щрахе.

Към обществения скандал се прибавиха и линии на персонална драма. Както оповестява " Кронен цайтунг ", брачната половинка на Щрахе Филипа се била пренесла дружно с шестмесечното си бебе в дома на родителите си.
 
В отговор на въпрос на ежедневника " Хойте " тя е декларирала, че е в потрес и би трябвало първо да си събере мислите. Пред телевизионния канал „ OE24 ” младата майка е споделила: „ Ще бъда мощна поради моя дребен мъж ”, имайки поради сина си.

Причината за отдръпването на Щрахе е видео, снимано скрито още през 2017 година. Във въпросното видео Хайнц-Кристиан Щрахе изявява подготвеност - още преди парламентарните избори - да даде публични поръчки на мнима племенница на съветски олиграх като услуга в подмяна на финансова поддръжка за предизборната му акция. Германското списание " Шпигел " и немският вестник " Зюддойче цайтунг " бяха първите медии, уведомили за скандалното видео.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР