Хайди Клум празнува Деня на благодарността не на трапезата, а

...
Хайди Клум празнува Деня на благодарността не на трапезата, а
Коментари Харесай

На Хайди Клум й трябват само залез и любов

Хайди Клум чества Деня на благодарността не на трапезата, а на плажа, сгушена до обичания. В Instagram тя показа фотография, на която е облечена в ризата на приятеля си – Том Каулиц – с който се любуват на залеза.

Хайди не крие какъв брой е щастлива, без значение от мненията по адрес на новата й връзка. Тя и Том имат 16 години разлика, само че тя не се тормози от това: „ Не ме интересува какво споделят хората. Аз съм щастлива “.

29-годишният музикант я съпровожда на всяко събитие, след първата им обществена изява като двойка през март на фестивала в Кан.

Клум не престава да залива интернет пространството с усмихнати фотоси, на които е с Том. Наскоро тя даже показа видео с него, на което написа, че го обича. Какъв по-добър отговор на всички нападки?

„ Не мисля доста за остаряването. Това е нещо, през което всички минават. Не считам, че внезапно ще се събудя и ще ме връхлети истината, че съм остаряла. Това не става ненадейно. Но в последно време непрекъснато ми бива напомняно за възрастта ми от всевъзможни други хора, вместо от самата мен “, споделя Хайди.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР