Хайди Клум и дъщеря ѝ Лени отново взеха участие заедно

...
Хайди Клум и дъщеря ѝ Лени отново взеха участие заедно
Коментари Харесай

Хайди Клум и дъщерята ​​ѝ Лени нажежиха страстите по бельо

Хайди Клум и щерка ѝ Лени още веднъж взеха присъединяване дружно в знойна фотосесия на известната марка долни дрехи Intimissimi.

18-годишният модел и студентка театралничи в бял дантелен сутиен и подобаващи бразилски бикини с цветни мъниста, както и секси бюстие с презрамки с мъниста и бикини. Междувременно Хайди носеше лавандулов дантелен сутиен в композиция с бикини с дантела.
                             

Хайди показа акцията в Instagram, като написа: „ Yiiiippppppiiiiiiiii нашата нова акция е тук “ и прикани почитателите да споделят свои лични фотоси. Наложи се Хайди да изключи мненията за обявата си, защото получи голям брой негативни мнения. Голяма част от тях бяха свързани с нападки против Лени по тази причина, че е получила огромен контракт с известна компания единствено тъй като е щерка на известната си майка.
                             

В отговор на рецензиите, Лени сподели пред People предходната година, че няма нищо срещу тях и призна, че в действителност Хайди ѝ е помогнала да стартира кариерата си. “Получих помощ да стартира и знам, че доста хора мечтаят за това, което имах “, сподели тя.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР