Хайде стига с евтините сензации! Така коментира филма „Граница“ на

...
Хайде стига с евтините сензации! Така коментира филма „Граница“ на
Коментари Харесай

Каракачанов подхвана Йончева от сутринта: Журналистка търсеща евтина слава! И Берлинската стена я пазеха с кучета, ток и автомати, но пак я прескачаха…

Хайде стига с евтините сензации! Така разяснява кино лентата „Граница“ на Елена Йончева министърът на защитата Красимир Каракачанов. „Тя каква е – депутатка или журналистка, търсеща евтина популярност?“, попита той от ефира на Би Ти Ви.

Каракачанов закова русата маша на Корнелия Нинова с пряк съвет – да си спомни Берлинската стена. „Пазеха с кучета, ток, автомати и германците отново я прескачаха. Прелитаха с делтапланери, копаеха тунели“, отсече министърът.

„Тя като е съзнателна гражданка какво прави. Снима филм и ги гледа по какъв начин се катерят по стълбата. Прави им кеф, вместо да ги върнат. Аз, в случай че бях, щях да им удрям по два шамара и да ги върна назад. Само не виждам единствено таблата с локума и кафето да ги почерпи тия дето прескачат“, заяде се той.

Военният министър сложи на място Йончева с извънредно прецизен коментар: „Винаги ще прескачат, спомнете си преди какво беше, нямаше нищо. Сега ще прескочат двама-трима, а няма да минат хиляди. Ако има нарушавания с парите, да се проверява.“

„Това не можем да го забележим в Гърция. Там оградата е обект от национална сигурност и не може просто да си седиш и да си снимаш. В някои сектори оградата се строи по-трудно и изисква повече средства. Във кино лентата бе показана една дупка от падналите проливни дъждове. Само седмица преди този момент следващият вихър в Съединени американски щати унищожи градове и взе жертви. Ядосах се, тъй като тук 27 години единствено стоим и тупкаме топката. Наясно съм, че има корупция, само че би трябвало дружно да създадем по този начин, че да се преборим с нея, а освен да се опитваме да оплюем съперника. Има няколко решения за проблемите по границата. Първото е видеонаблюдение. Второто е повече армия по границата“, сподели още Каракачанов.

Относно признатия бюджет министър Каракачанов съобщи, че е удовлетворен, тъй като от 2013 година не са отделяни толкоз средства за Министерство на защитата. „Увеличението на заплатите няма да бъде процентно, а ще бъде на база сума. Разчетите ще бъдат направени от образуваната работна група. С тези пари ще бъдат назначени и нови военнослужещи, с което ще бъде запълнен недокомплекта в Българската армия“, разгласи военният министър.

Той разяснява и тематиката за изтребителите. „Години наред се водят разногласия, само че за жалост безплодни. Искам обществото да бъде наясно по какъв начин ще се изразходват тези милиард и половина. Пилотите не са излизали на митинг. Това беше една клюка против тези хора. Те рискуват всеки ден живота си за България и не беше почтено да ги забъркват в стачки, митинги и бунтове“, приключи Каракачанов.

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР