Haval представи концепциите Haval XY и Haval X Dog на автомобилното

...
Haval представи концепциите Haval XY и Haval X Dog
на автомобилното
Коментари Харесай

Две концепции на марката Haval предвещават производствени модели

Haval показа концепциите Haval XY и Haval X Dog на автомобилното ревю в Шанхай. Първата е първообраз на флагмански кросовър на марката, който импровизирано е представен в серията с показателя F9 и предстои стартирането му до края на годината. Според дефиницията на компанията, това е първият модел от висок клас на платформата Lemon с хибридна DHT система.

Името на концепцията XY е обвързвано с променливите в математиката. Концепцията "постига всеобхватен напредък в продуктивността, интелигентността, външния тип и е променливата, която извежда интелигентните коли на следващото ниво. " - споделят от марката.

В поетично изложение на дизайна и възможностите на модела китайците пишат за „ лов във времето и пространството “, „ науката и галактическите лъчи “ и „ далечната вселена “. Решетката на радиатора би трябвало да припомня за пътя на звездите в нощното небе, а фаровете да за зората, фотографирана от космоса.

Кросовърът употребява интелигентна система Great Wall Motors Coffee с чип Qualcomm 8155 и гласово взаимоотношение, с цел да изучи навиците и потребностите на притежателя. Производителят не споделя техническите характеристики, само че китайските медии съобщават, че колата ще има няколко версии. Става дума за хибрид с 1,5 T турбо двигател и DHT130 "робот " с вграден електродвигател, както и традиционни агрегати куплирани със седемстепенен "робот " със сдвоен съединител 2,0 T и 1,5 GDIT турбо мотори.

X-ът в този шоу автомобил още веднъж се отнася до променливи и символизира „ ново безкрайно преживяване “. В този случай се има поради взаимоотношението на клиента, марката и машината в рамките на „ потребителската екосистема “, комбинацията от онлайн и офлайн услуги, интелигентен кокпит и други сходни.

Haval X Dog - приказва за предстоящата трансформация на "кучетата " на Haval в цяла гама от коли. „ Младежи, професионален хайлайф, бизнесмени - всяка група ще може да откри собствен собствен модел от категорията „ кучета “, съответстващ на метода на живот “, обяснява компанията.

И за разлика от съзнателно утилитарното „ огромно куче “ (Dagou / Big Dog), X Dog би трябвало да се превърне в „ съвременен артефакт за младите хора “. Разработчиците не предоставят технически данни за концепцията, въпреки че платформата Lemon не е мъчно да се отгатне. Но компанията твърди, че през следващите три години ще изведе на пазара пет нови "кучета ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР