Хасковлийката Митра Тодорова е новият директор на Туристическия информационен център

...
Хасковлийката Митра Тодорова е новият директор на Туристическия информационен център
Коментари Харесай

Местен човек пое Туристическия център

Хасковлийката Митра Тодорова е новият шеф на Туристическия информативен център в Хасково. Тодорова е дълготраен служащ в областта на туризма в община Минерални бани. Тя е назначена от през днешния ден със заповед на кмета Добри Беливанов.

Митра Тодорова има има близо 19 години стаж в областта на туризма. Последно е работила като старши специалист „ Туризъм “ в община Минерални бани. А преди този момент е била и основен съветник планове и е работила в сверата на балнеолечебния туризъм в същата община.

Завършила е Института по интернационален туризъм в Бургас, както и Великотърновския университет – стопанско ръководство и хотелиерство и ресторантьорство.

" Обичам да работя в областта на туризма, а и ужасно доста желая да разпространявам многото забележителности в родния ми край ", споделя новата шефка на Туристическия център. Тя към този момент има хрумвания за развиване на туризма в региона. Едно от желанията й е правене на нови туристически направления, включващи забележителности от региона, които да са привлекателни за туристите. Нашите общини са дребни и не могат да предложат сами толкоз обекти вкупом като София, Пловдив или Велико Търново, само че с едни добре подбрани направления от обекти в другите общини, може да спечелим доста туристи и то културни, обобщава концепциите си Тодорова. Обичам да работя в екип и ще се опитам да се сроботя със настоящия екип, само че в случай че някой не дава отговор на вижданията и условията ми, може за в бъдеща да поканя и нови хора, приключи новата шефка на туристическия.

Тодорова поема поста на предшественичката си Катя Гагова, която беше от Пловдив. Освободената към този момент някогашна директорка съобщи, че е освободена от поста така, като не й е възобновен контракта, който изминал в края на юни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР