Хърватският вестник “24 sata” направи странна аналогия между все по-доброто

...
Хърватският вестник “24 sata” направи странна аналогия между все по-доброто
Коментари Харесай

Хърватски вестник: Григор без Никол беше средняк, а сега е в топ 3

Хърватският вестник “24 sata” направи странна прилика сред все по-доброто показване на Григор Димитров на тенис корта и връзката му с Никол Шерцингер. Материалът е озаглавен “Без Никол той бе средняк, а с нея е на трето място в света”, макар че е неразбираемо какво общо има персоналния с професионалния живот.

“Само преди към година той бе 40-и в ранглистата, а в неделя надделя Давид Гофен и стана първият дебютант от Алекс Кореча насам, който победи във Финалите на АТР. Със събраните 1500 точки той се изкачи на трето място в международната класация и завоюва 2.5 милиона $.



Кой няма да плаче от липса на шанс?

Никол Шерцингер, която е един от новите хора в живота му, дружно с треньора Даниел Валверду. Именно красивата американска певица и актриса е една от основните аргументи за възхода на Димитров. В допълнение към това той е прочут като един от огромните плейбои в международния тенис тур, тъй като е имал връзка и с Мария Шарапова.

Никол пък имаше връзка с хегемона във Формула 1 Люис Хамилтън. Тази жена несъмнено знае по какъв начин да разпознава спечелилия и Григор си е същинско попадение. От неделя насам той е по-богат с 2.5 милиона $.

Никак не е зле, изключително откакто в този момент ще може да си почине от тежкия сезон…”, приключва многозначително изданието, предполагайки че двамата ще прекарат времето до Нова година дружно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР