Harman Automotive, в сътрудничество с Volvo Cars, оборудва новото Volvo

...
Harman Automotive, в сътрудничество с Volvo Cars, оборудва новото Volvo
Коментари Харесай

Harman - голям звук в малкото Volvo EX30 - видео

Harman Automotive, в съдействие с Volvo Cars, оборудва новото Volvo EX30 с Harman Kardon Premium Surround Sound System. Създадени за най-малкия електрически SUV от шведите, тънко настроените технологии разрешават музиката да звучи толкоз естествено, като че ли е основана непосредствено в колата.

Допълнителната премиум съраунд звукова система Harman Kardon се зарежда от 1040-ватов усилвател и се възползва от конфигурацията на интериора на автомобила, с цел да сътвори допустимо най-завладяващото преживяване при слушане. Тs разполага с девет стратегически ситуирани високоефективни високоговорителя, които дружно със субуфер в багажника изпълват купето с богат и вълнуващ тон. За първи път в автомобил, звукова лента, въодушевена от домашно аудио, обгръща цялата широчина на арматурното табло.

С EX30 инженерите на Volvo Cars съумяха да комбинират авангардни технологии и тънък скандинавски дизайн в доста по-малък интериор, като в същото време запазят качеството.



„ Премиум съраунд звуковата система Harman Kardon в новото Volvo EX30 отразява споделената пристрастеност на Harman и Volvo Cars за първокласен метод на живот, естетическа грациозност и ангажимент да дават на всеки пасажер богато и запаметяващо се преживяване “ - сподели Грег Сикора, старши шеф, Global Acoustic Systems Engineering в Harman.

Превозното средство е проектирано от нулата, с цел да направи живота на всеки обособен консуматор по-комфортен, спокоен и прелестен. Благодарение на аудио системата Harman Kardon, този дребен SUV обезпечава мощен тон.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР