Хъркането е доста често срещано заболяване, което - тъй като

...
Хъркането е доста често срещано заболяване, което - тъй като
Коментари Харесай

Ефективни средства за спиране на хъркането още тази вечер

Хъркането е много постоянно срещано заболяване, което - защото е неловко и " безвредно " - постоянно се подценява. Човек, който хърка, не постоянно го осъзнава, макар че звуците, които издават по време на сън, могат доста да понижат качеството на съня при членовете на семейството или съквартирантите.
Най-честата причина за хъркането е несъответствуващият метод на живот. Преди да решим да посетим доктор, коства си да променим няколко неприятни навика, които могат да причинят болести, свързани със нарушаване на съня.
 Хъркането е симптом за подли заболявания Хъркането е симптом за подли заболявания
Хъркането е изключително досадно, най-вече за близките. Оказва се, обаче, че хъркането е доста рисково и сигурно води до съществени пробл...
Какво би трябвало да създадем?
- Променете позицията си за сън, в случай че спите в легнало състояние. Лягането по тил води до увеличаване на хъркането. Това е по този начин, тъй като езикът се накланя обратно, отваряйки устата и стеснявайки носоглътъчния канал и гърлото на провлака. За да се справите дейно с хъркането, легнете встрани. Качественият матрак ще подсигурява, че спането в която и да е друга позиция няма да повлияе на успеваемостта.
- Направете си проучване и в случай че се наложи отстранете появили се инфекции. Ако хъркането се появява спорадично и е най-често, когато тялото ви е податливо на настинки, това може да бъде породено от задръстване на дихателните пътища. Не лекуваната хрема, синузит или увеличени сливици ви принуждават да дишате през устата, причинявайки досадни звуци.
- Изберете вярната възглавница. Това ще понижи хъркането и ще помогне в битката с нарушаванията на съня. Изборът на възглавницата е от основно значение, защото вярната опора на главата, шията и гръбначния дирек значително въздейства върху регенерацията на тялото и здравословната отмора. Спете с плоска възглавница под главата си - с високото си състояние дихателните пътища се стесняват. Най-добрият избор е анатомична възглавница, която се приспособява към формата на главата.
 5 ефикасни метода да излекувате хъркането по натурален път 5 ефикасни метода да излекувате хъркането по натурален път
Хъркането може да наруши съня ви и може да е симптом на значим здравословен проблем. Ето няколко ефикасни метода да се отървете от хърк...
- Откажете се от стимулантите. Никотинът в цигарите кара слюнката да остане в трахеята и ларинкса, нервира гърлото и предизвиква отичане на лигавицата. Това доста затруднява излизането на въздух от белите дробове. Два часа преди лягане също е добре да спрете приемането на всевъзможен тип алкохол, който кара мускулите на гърлото и езика да се " надуват ". А това води само към едно нещо - неприятното хъркане и естествено не здравословен сън. 
Хапчета за сън и успокоителни също имат сходен отрицателен резултат. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР